Bărbaţii ştiu de ce

Posted by Alexandra Tulbure | Posted in | Posted on 09:25

0

De câţiva ani buni data de 5 MAI a fost declarată “Ziua Bărbaţilor”. Acum a venit momentul ca ei să primească şi cadouri.
Fotografie: 9AM NEWS


Organizatorii evenimentului şi anume cei de la Bergenbier , alături de partenerii Gilette, TUC şi Dolce sport au pus pe roate programul 5 Mai- Ziua Bărbatului. Au fost alese 16 oraşe din ţară în care, de ziua lor, bărbaţii vor avea parte de concerte, cadouri şi multe alte surprize. De asemenea, programului i-au fost alăturate alte două campanii care au ca prim scop premierea sărbătoriţilor.

            Site-ul oficial al programului, pus la cale de către compania producătoare de bere, găzduieşte un concurs prin care bărbaţii peste 18 ani pot câştiga una dintre numeroasele super experienţe precum pilotarea unui Lambourgini Gallardo pe un circuit din Paris, un zbor acrobatic cu avionul deasupra Bucureştiului sau multe alte surprize. Concursul “Câştigă un super cadou de Ziua Bărbatului” are un principiu foarte simplu. Trebuie să dai share pe facebook cadoului pe care ţi-l doreşti şi cu cât mai original, cu atât mai mulţi prieteni îţi vor da like, like, like. Dacă vei fi printre primii zece cu cele mai multe like-uri premiul este al tău.
            În Cluj-Napoca, una dintre cele 16 locaţii alese pentru a bucura sărbătoriţii printr-un concert, Dj Project alături de invitatul special, fotomodelul Dania Saplacan vor incendia începând cu ora 19:00 localul Cafe Leone, situat lângă centrul de distacţii- Complexul Leu.
            Întregul program a fost completat de o campanie promoţională ce are loc între dăţile de 01 aprilie şi 30 mai ale anului curent. Locaţiile participante la campania “De Ziua Barbatului castigă super cadouri ”sunt semnalizate cu materialele promoţionale de tip afiş, plasate în locuri vizibile, iar la achiziţionarea a două beri Bergenbier 0.5 L la sticlă, vânzătorul va oferi participantului un tichet răzuibil. Tichetele acordă participanţilor premii precum sapcă, breloc cu desfăcător, pahar, logo Bergenbier, Set 4 suporturi pahar, Bere Bergenbier la 0.5 L (sticlă).
            Pentru mai multe informaţii se poate consulta regulamentul oficial de pe(http://www.ziuabarbatului.ro/).
Ştire publicată pe Student Press.

Comments (0)

Trimiteți un comentariu