Niciodată nu e ceea ce pare!

Posted by Alexandra Tulbure | Posted in | Posted on 09:42

0

Să înţelegi sau să descoperi o persoană în adevăratul sens al cuvântului este un chin! Nu ai nevoie de pregătiri. Nu există reguli şi nu există limite, doar cele care ţi le impui tu. Nimeni nu îţi poate asigura reuşita, dar nici eşecul.
Am încercat de atâtea ori să observ tot ce se întâmplă în jur, inclusiv persoanele din mediul meu. La început era chiar amuzant să descopăr mici ticuri, poate chiar defecte ce mai să nu iasă la iveală, dar care erau bine ţinute în frâu.
Un pic de imperfecţiune este bine venită oricănd. Te face, zic eu, un pic mai uman şi mai în rând cu alţii. Uneori te face să te simţi la fel de imperfect, dar ce ar fi perfecţiunea fără imperfecţiune.
E plăcut să vezi un dram de umanitate într-un loc atăt de mort din punct de vedere al umanitarismului.
Nu sunt tot timpul sigură că vreau să ştiu ce se află în spatele măştii! E dezamăgitor să îţi tipăreşti în minte o imagine clară şi concisă, dar care se năruie mult mai repede decăt ai cladit-o. Nu aş numi acest lucru ceva la ce nu te poţi aştepta, ci dimpotrivă. Prefer termenul de decepţie. Poate fi tipica decepţie în dragoste, sau poate fi un pic mai mult spre ''Nu eşti ceea ce pari!''

Comments (0)

Trimiteți un comentariu