Cum îşi sărbătoresc clujenii ziua(nefinalizat)

Posted by Alexandra Tulbure | Posted in | Posted on 03:34

0



Faţă de alţi ani, prezenţa la sărbătoarea naţională nu a fost o prioritate pentru clujeni. Majoritatea, speriaţi de ploaia deasă şi de umezeală, au decis să-şi petreacă ziua acasă, evitând orice eveniment oficial.
            Cei care şi-au învins temerile au pornit în luptă înhămaţi cu umbrele şi cu voie bună deşi vremea facea să visăm la alte ţări... mai calde.

            Mai tristă ca ploaia
            Clujenii care au vrut să sărbătorească exact ca la carte cum că sunt români, mai ales cei care s-au bucurat şi de zi liberă, au avut parte doar de dezamăgiri.
            Pe lângă ploaie, frig, învălmăşală pe drum, vitejii au avut parte de nişte manifestări extraordinare, dar care nu puteau fi văzute din pricina umbrelelor care, arătând ca nişte ciuperci bizare blocau orice colţişor liber. Orice şansă de a pătunde prin mulţime era năruită ba de o băltoacă, ba de unii care dădeau bice fără să îşi dea seama că mai sunt şi alţii prin preajmă. În concluzie, cei din primele rânduri, norocoşi nu glumă!
          
 Români din toate punctele de vedere
Şi cum sărbătorim unirea Transilvaniei cu restul ţării, ce artificii ar fi mai potrivite decât cele în culorile steagului maghiar.

Comments (0)

Trimiteți un comentariu