Miss Cluj 2009

Posted by Alexandra Tulbure | Posted in | Posted on 09:57

3

Fotografie: Alexandra Tulbure
Atmosfera incendiară, surprizele plăcute, tinerele concurente care au încântat asistenţa, pulsul concursului de modă Miss Cluj 2009 au fost aduse prompt pe site-ul nostru. Vorba cântecului: Lung e drumul Clujului. Acum însă se dovedeşte că e foarte aproape.
Pentru noi, jurnaliştii, munca de teren este extrem de importantă. De aceea, nerăbdătoare să participăm la unul dintre evenimentele de modă organizate la Cluj, ce altceva puteam face decât să mergem, doar pentru puţină muncă de cercetare asupra subiectului. :P

          Ei bine, emoţiile şi stresul au  ajuns la un final în data de 24 octombrie, ora 18:00, când a avut loc ediţia  a-II-a Miss Cluj 2009.

          Organizatorii acestei confuntări, Prevision, Amprenta, alături de Polus Center, partenerul şi gazda evenimentului, au avut mare grijă ca totul să iasă „ca la carte” .

          De asemenea, să nu uităm sponsorii, fără de care nu ar fi fost deloc uşor: Coca-Cola light, headmasters, Falla Collection, monik, club Vertigo, agenţia de turism Kusadasi, precum şi partenerii media: Music Channel, radio Impuls, revista Wow, Cancan, ziarul Cetăţeanul şi susţinătorii: Antena 1.

          După cinci zile de pregătiri intense, de la şedinţe de hair-style, make-up şi photo, şedinţe gratuite la SPA, fitness şi înot, până la lecţii de mişcarea scenică (coordonate de agenţia Ana Models), cele 12 frumoase participante s-au pregătit pentru alegerea ţinutelor.

          Apariţia  frumoaselor clujence a copleşit toată audienţa:

1.      Cecilia Iepure
2.      Alexandra Baieş
3.      Delia Maria Tibre
4.      Alexandra Andreea Andreica
5.      Ioana Nicoleta Bejan
6.      Florentina Gabriela Cozma
7.      Gabriela Szabo-Orosz
8.      Andra Monescu
9.      Dorina Simion
10.  Brânduşa Anca Borza
11.  Bianca Goga
12.  Lisa Iorga                  
…au luptat pentru titlul mult râvnit!

          După multe clipe grele de aşteptare, în care juriul a dezbătut, a sosit şi momentul pe care toţi îl aşteptam, şi anume desemnarea câştigătoarei ce avea să poarte titlul de Miss Cluj al acestui an!

Juriul a decis în felul următor:
 *Premiul de popularitate revine concurentei cu numărul 4 (Alexandra Andreea Andreica), oferit de Foaia Transilvană în urma unui concurs desfăşurat online.
 
 *Locul III : concurentei cu numărul 12 (Lisa Iorga)
 *Locul II : concurentei cu numărul 2 (Alexandra Baieş)
 *Locul I : concurentei cu numarul 11 (Bianca Goga)

 *Iar titlul de Miss Cluj 2009 a fost revendicat de către concurenta cu numărul 6, şi anume FLORENTINA GABRIELA COZMA, de 22 de ani, care pe lângă titlul de cea mai frumoasă clujeancă a câştigat o excursie în Turcia, plus un scuter Peda Via, ambele oferite de sponsorii acestei ediţii. Aceasta declară că nu se aştepta să câştige având în vedere că este stabilită în Câmpia Turzii şi nu în Cluj. De asemenea, tânăra concurentă declară că, deşi visează de la vârsta de 16 ani să ajungă aici, va da modellingul pe slujba de agent manager şi pe măritiş.

         Dar show-ul nu se termină aici, pe scenă urcând pentru prima dată în concert la Cluj, trupa Crazy Win ( http://www.youtube.com/watch?v=dYmy8N-HsAk).

        Atât în cadrul concursului, cât şi în timpul concertului, am avut parte de atmosferă incendiară şi de multe surprize plăcute.

        Iar dacă anul acesta aţi chiulit, ne vedem la anu’, în cadrul celei de-a III-a ediţii Miss Cluj! :))



Comments (3)

Of... si eu am vrut sa ajung la acest eveniment, dar datorita unor probleme nu am reusit. Dar din acest articol ma asteptam la ceva detalii... despre atmosfera, cum s-a desfasurat concursul.. ceva informatii de culise.. ca numele concurentelor sincer nu m-a ajutat cu nimic.. E ok, imi place cum scrii.. dar puteai sa aduci mai multe informatii, daca tot ai fost prezenta la concurs.. numai bine!

Acum, poate l-aş fi scris altfel, dar având în vedere că e de mult timp...şi nu aveam nici măcar un picur de experienţă... Cred că atmosfera era un punct super de adăugat, numai că acum nu ar mai avea acelaşi efect dacă aş scrie. :)

Da, imi dau seama. In orice caz, multa bafta pe mai departe! Si sa trecem de sesiune! :)

Trimiteți un comentariu