Deprimant, pe bune...

Posted by Alexandra Tulbure | Posted in | Posted on 10:42

0

Imagine luată de pe...
Da, chiar trăim într-o lume unde doar visele ne mai aparţin în deplin, o lume care nu dă nici măcar doi bani pe viitorul unui tânar ca tine sau chiar ca mine, dar nu putem evada în vis, şi nu putem chiuli fugind de realitate ca şi de testele de la română..
            De mici, părinţii ne învaţă să visăm, să sperăm, să ne dezvoltăm imaginaţia citindu-ne şi spunându-ne poveşti, la şcoală clădim baza unei minţi lucide descoperind viaţa din spatele cuvintelor, însă cu regret trebuie să spun că unii dintre noi am cam absentat la câteva dintre orele esenţiale!

            Da, chiar trăim într-o lume unde doar visele ne mai aparţin în deplin, o lume care nu dă nici măcar doi bani pe viitorul unui tânar ca tine sau chiar ca mine, dar nu putem evada în vis, şi nu putem chiuli fugind de realitate ca şi de testele de la română... Asta include chiar şi Pandora, pentru cei care cred că portalul se află undeva ascuns , îmi asum riscul şi vă spun: nu, chiar nu este, există doar unu în şcoală care teleportează mulţi elevi peste drum, dar asta e altă poveste!:P

            Stau de săptamâni întregi ca într-o carapace, încercând să-mi imaginez cum un om poate să se lepede de luciditate atât de uşor, încât să îşi ia viaţa doar pentru că Michael J. nu mai există, pentru cei care încă mai au gânduri necurate, vă prezint un mic produs care se numeşte CD, pe bune, e ca şi cum M.J. e la tine în living, iţi cântă zi şi noapte ce melodie vrei, plus că mai e şi gratis! Iar pentru cei ce au uitat că trăim într-o lume a tehnologiei... un moment de reculegere!

            Au trecut prin mintea mea sute şi mii de imagini, şi intrebări! Chiar aşa de
„nepreţuită” să fie oare viaţa, încât nu numai că nu o valorifică alţii, dar încat să mi-o arunc chiar aşa pe geam, la propriu?

            Eu nu m-am născut în lumea asta, pentru a jelii desparţirea Rebelde, sau să meditez asupra faptului că Bill de la Tokio Hotel e mai draguţ decât fratele lui, geamăn, şi categoric nu traiesc ca să aflu de fapt că M.J. a fugit cu Elodia în Pandora, doar pentru ca în Wonderland era ocupat de către Bela! E bine să apreciezi munca altora, dar nu e bine să te transpui în viaţa lor atat de intens încat să uiţi de sine, de cine eşti TU!

            Viaţa Ta are valoare, cheltuieşte-o cu cap!
Articol publicat în Pauza Mare.

Comments (0)

Trimiteți un comentariu